MTBackupVault - Optimale protectie tegen Randsomeware

  • Model: MTBackupVault (prijs incl. BTW)

€179.00

Add to Cart:
MTBackupVAult - Beveiliging van Backupbestanden tegen Randsomeware

MTBackupVault is een backup syteem bestaande uit een programma en een relais waarmee volautomatisch backups gemaakt kunnen worden op een in te stellen vaste tijdstip van de dag.
Deze backups kunnen in principe overal op de computer, netwerk of in de cloud geplaats worden.

Maar de belangrijkste functie van het programma is dat er, in de strijd tegen het steeds groter wordende probleem wat randsomware met zich meebrengt, deze backups ook geplaatst kunnen worden op een externe schijf die alleen maar aangekoppeld is tijdens het maken van backup en voor het overige fysiek afgekoppeld is van de computer en daardoor onbereikbaar voor malware.

Alvorens de externe schijf aan te koppelen voor het maken van een backup wordt door het programma eerst gecontroleerd of er randsomeware actief is of actief is geweest.
Ook tijdens het maken van de backup wordt hier voortdurend op gecontroleerd en wordt bij waargenomen randsomeware activiteit de schijf, ter bescherming van uw data, onmiddelijke afgekoppeld om te voorkomen dat de reeds op de externe schijf aanwezige bestanden aangetast kunnen worden.

Om te voorkomen dat er een zogenoemd "Datalek" ontstaat bij verlies of ontvreemding van de externe schijf worden de backupbestanden versleuteld op de externe schijf gezet.
Versleuteling gaat met een 256 bit AES, Rijndael (Advanced Encryption Standard) sleutel, dat betekent dat alleen met de door uzelf gegenereerde unieke key de bestanden weer leesbaar gemaakt kunnen worden.

Het systeem werkt volledig autonoom, maar houdt u wel via het zenden van emails op de hoogte.
Zodat u altijd weet of uw bestanden veilig zijn.

Het systeem bestaat uit het programma en het bijbehorende relais.
Op het relais kan een USB 3.0 harddisk of een cradle met harddisk worden aangesloten.
Hardisk en/of cradle zijn niet inbegrepen.

KNMT over Randsomeware 1
KNMT over Randsomeware 2
Medisch Onderneme over Randsomeware

This product was added to our catalog on Friday 08 September, 2017.

Languages

English  Nederlands  
Your IP Address is: 3.238.118.80
Copyright © 2022 Meditekst. Powered by Zen Cart